Χαϊδάρι, 8 Σεπτεμβρίου 1944, Armata invizibilă în detașament
Cărți de istorie

Χαϊδάρι, 8 Σεπτεμβρίου 1944, Armata invizibilă în detașamentCodul: 169753

Pe 8 septembrie 1944, cincizeci și nouă de luptători au fost executați în pădurea Haidari sub acuzația de spionaj, majoritatea dintre ei constituind forța cea mai militantă a Armatei Invizibile în...

Vezi descrierea completă

Pe 8 septembrie 1944, cincizeci și nouă de luptători au fost executați în pădurea Haidari sub acuzația de spionaj, majoritatea dintre ei constituind forța cea mai militantă a Armatei Invizibile în rândurile Rezistenței. Cine erau ei, unul câte unul, și care a fost acțiunea lor? Cum au fost conduși spre execuție? Cine este responsabil pentru moartea lor în...

Vezi descrierea completă
Livrarejoi, 12 sep - mie, 18 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 8,63 €

Descriere

Pe 8 septembrie 1944, cincizeci și nouă de luptători au fost executați în pădurea Haidari sub acuzația de spionaj, majoritatea dintre ei constituind forța cea mai militantă a Armatei Invizibile în rândurile Rezistenței. Cine erau ei, unul câte unul, și care a fost acțiunea lor? Cum au fost conduși spre execuție? Cine este responsabil pentru moartea lor în încălcarea ordinelor generale ale administrației militare supreme a cuceritorului?
Răspunsul responsabil la aceste întrebări a necesitat cercetări persistente și dureroase în toate direcțiile: arhive publice și private din Grecia, Germania și Marea Britanie, precum și mărturii orale ale rudelor luptătorilor și martorilor evenimentelor.

Specificații

Tip
Istoria Greciei moderne
Limba
Greacă
Subtitlu
Armata invizibilă în detașament
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
125
Data de publicare
2002
Dimensiuni
21x14 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.