Νεοπαγανισμός, η απειλή από το παρελθόν, Esența, originile și scopurile mișcării neopăgâne

Νεοπαγανισμός, η απειλή από το παρελθόν, Esența, originile și scopurile mișcării neopăgâneCodul: 168337

Revigorarea păgânismului pune, fără îndoială, o provocare dinamică lucrării pastorale a Bisericii noastre. Infiltrarea impulsivă a mișcării contemporane polideiste și păgâne diverse în viața oamenilor...

Vezi descrierea completă

Revigorarea păgânismului pune, fără îndoială, o provocare dinamică lucrării pastorale a Bisericii noastre. Infiltrarea impulsivă a mișcării contemporane polideiste și păgâne diverse în viața oamenilor necesită o abordare pastorală specială. Înainte de orice acțiune, poporul nostru are nevoie de informații adecvate și responsabile despre această mișcare...

Vezi descrierea completă
0,89
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 0,89 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 0,89 €

Descriere

Revigorarea păgânismului pune, fără îndoială, o provocare dinamică lucrării pastorale a Bisericii noastre. Infiltrarea impulsivă a mișcării contemporane polideiste și păgâne diverse în viața oamenilor necesită o abordare pastorală specială. Înainte de orice acțiune, poporul nostru are nevoie de informații adecvate și responsabile despre această mișcare emergentă și periculoasă.
Această lucrare își propune să informeze cititorul despre natura, originile și obiectivele mișcării neopagane. Ea umple un gol important în prezentarea sistematică a neopaganismului în țara noastră.

Specificații

Tip
Religie - Teologie
Subtitlu
Esența, originile și scopurile mișcării neopăgâne
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
46
Data de publicare
2002
Dimensiuni
21x12 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.