Ναπολέων Βοναπάρτης: Οι Μεγάλες Εκστρατείες, Γ' Τόμος
Βιβλία Ιστορίας

Ναπολέων Βοναπάρτης: Οι Μεγάλες Εκστρατείες, Γ' ΤόμοςΚωδικός: 16664328

Στον τόμο Γ της σειράς "Ναπολέων Βοναπάρτης - Οι Μεγάλες Εκστρατείες" των εκδόσεων Historical Quest ο Γιάννης Χρονόπουλος εστιάζει σε τρία σημαντικά γεγονότα των Ναπολεόντειων Πολέμων: την ταπείνωση...

Δες όλη την περιγραφή

Στον τόμο Γ της σειράς "Ναπολέων Βοναπάρτης - Οι Μεγάλες Εκστρατείες" των εκδόσεων Historical Quest ο Γιάννης Χρονόπουλος εστιάζει σε τρία σημαντικά γεγονότα των Ναπολεόντειων Πολέμων: την ταπείνωση των Αυστριακών στην Ουλμ, τη ναυμαχία του Τραφάλγκαρ και τον θρίαμβο του Ναπολέοντα στο Αούστερλιτς. Επίσης, υπάρχει ένα ειδικό αφιέρωμα στους Γάλλους και...

Δες όλη την περιγραφή
12,60
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 12,60 €

Περιγραφή

Στον τόμο Γ΄ της σειράς "Ναπολέων Βοναπάρτης - Οι Μεγάλες Εκστρατείες" των εκδόσεων Historical Quest ο Γιάννης Χρονόπουλος εστιάζει σε τρία σημαντικά γεγονότα των Ναπολεόντειων Πολέμων: την ταπείνωση των Αυστριακών στην Ουλμ, τη ναυμαχία του Τραφάλγκαρ και τον θρίαμβο του Ναπολέοντα στο Αούστερλιτς. Επίσης, υπάρχει ένα ειδικό αφιέρωμα στους Γάλλους και Έλληνες αξιωματικούς των στρατών του Ναπολέοντα, οι οποίοι πολέμησαν ως Φιλέλληνες στον Αγώνα των Ελλήνων για την Ανεξαρτησία, 1821 - 1833.

Τέλος, γίνεται εκτενής αναφορά στην ομηρική αυτοθυσία του Νέλσωνα και πέφτει φως σε ξεχασμένες σκιές ηρώων όπως ο Γάλλος στρατηγός Πιερ Ντουπόν και ο Αυστριακός στρατηγός Γιόχαν Σμιτ αλλά και στους χιλιάδες στρατιώτες -Γάλλους και Συμμάχους- που πολέμησαν με σθένος και καρτερικότητα στη διάρκεια των εκστρατειών αυτών.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιστορία της Ευρώπης
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Γ' Τόμος
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
304
Έτος έκδοσης
2018
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.