Ναπολέων Βοναπάρτης: Οι Μεγάλες Εκστρατείες, Volumul III
Cărți de istorie

Ναπολέων Βοναπάρτης: Οι Μεγάλες Εκστρατείες, Volumul IIICodul: 16664328

În volumul III al seriei "Napoleon Bonaparte - Marea Campanie" de la publicațiile Historical Quest, Giannis Chronopoulos se concentrează asupra a trei evenimente semnificative ale Războaielor...

Vezi descrierea completă

În volumul III al seriei "Napoleon Bonaparte - Marea Campanie" de la publicațiile Historical Quest, Giannis Chronopoulos se concentrează asupra a trei evenimente semnificative ale Războaielor Napoleoniene: umilirea austriecilor la Ulm, Bătălia de la Trafalgar și triumful lui Napoleon la Austerlitz. În plus, există un omagiu special adus ofițerilor francezi...

Vezi descrierea completă
12,60
Livrarejoi, 03 oct - lun, 07 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 12,60 €

Descriere

În volumul III al seriei "Napoleon Bonaparte - Marea Campanie" de la publicațiile Historical Quest, Giannis Chronopoulos se concentrează asupra a trei evenimente semnificative ale Războaielor Napoleoniene: umilirea austriecilor la Ulm, Bătălia de la Trafalgar și triumful lui Napoleon la Austerlitz. În plus, există un omagiu special adus ofițerilor francezi și greci din armatele lui Napoleon, care au luptat ca filheleni în Războiul de Independență al Greciei, 1821 - 1833.

În cele din urmă, există o referință extinsă la sacrificiul eroic al amiralului Nelson și aduce în lumină eroi uitați precum generalul francez Pierre Dupont și generalul austriac Johann Schmidt, precum și miile de soldați - francezi și aliați - care au luptat cu curaj și perseverență în timpul acestor campanii.

Specificații

Tip
Europa
Limba
Greacă
Subtitlu
Volumul III
Format
Copertă moale
Număr de pagini
304
Data de publicare
2018
Dimensiuni
24x17 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.