HealthTrade Κράταιγος Καρπός 30gr
Βότανα

HealthTrade Κράταιγος Καρπός 30grΚωδικός: 16466469

Κράταιγος της εταιρείας HealthTrade σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κράταιγος είναι ένας δενδρώδης αγκαθωτός θάμνος της οικογένειας των τριαντάφυλλων. Από τις πιο γνωστές ιδιότητες του κράταιγου είναι η καρδιοπροστατευτική του δράση. Συχνά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση συμπτωμάτων όπως ταχυπαλμία, νευρικότητα και αρρυθμία. Επιπλέον μπορεί να συμβάλλει...
Δες όλη την περιγραφή

1,97
Express παράδοσηΔευτέρα, 23 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 11 ώρες και 48 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 1,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1,89 €

  2. 1,97 €

  3. 1,93 €

  4. 1,90 €

Περιγραφή

Κράταιγος της εταιρείας HealthTrade σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κράταιγος είναι ένας δενδρώδης αγκαθωτός θάμνος της οικογένειας των τριαντάφυλλων. Από τις πιο γνωστές ιδιότητες του κράταιγου είναι η καρδιοπροστατευτική του δράση. Συχνά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση συμπτωμάτων όπως ταχυπαλμία, νευρικότητα και αρρυθμία. Επιπλέον μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση του ψυχικού stress και του άγχους. Φαίνεται να έχει ένα ήπιο ηρεμιστικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και συχνά χρησιμοποιείται και στην αϋπνία.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.
Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Βοτάνου
Κράταιγος
Ποσότητα
30 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Γεύση
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής