Global Novel, Romanul Lumii
Cărți de ficțiune grecești

Global Novel, Romanul LumiiCodul: 163149

Teresa Almendros se pregătește să se căsătorească cu iubitul ei Juan Marino Salaveri, fiul unui fost revoluționar și actual dictator al țării sale. Cu toate acestea, nunta nu poate avea loc decât dacă...

Vezi descrierea completă

Teresa Almendros se pregătește să se căsătorească cu iubitul ei Juan Marino Salaveri, fiul unui fost revoluționar și actual dictator al țării sale. Cu toate acestea, nunta nu poate avea loc decât dacă tatăl ei este găsit, o figură aproape mitică care a dispărut acum douăzeci de ani și pe care nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Teresa va porni într-o...

Vezi descrierea completă
11,95
Livraremar, 24 sep - joi, 26 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 5 bucăți

Raport produs

de la 11,87 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 12,72 €

  2. 11,95 €

  3. 11,87 €

  4. 11,87 €

Descriere

Teresa Almendros se pregătește să se căsătorească cu iubitul ei Juan Marino Salaveri, fiul unui fost revoluționar și actual dictator al țării sale. Cu toate acestea, nunta nu poate avea loc decât dacă tatăl ei este găsit, o figură aproape mitică care a dispărut acum douăzeci de ani și pe care nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Teresa va porni într-o călătorie lungă - Tunisia, Grecia, Olanda, Italia, Spania, Scoția - pentru a-l găsi, cu emoții mixte și intenții incerte. În această odisee, va trăi cele mai ciudate situații, va întâlni spioni nemiloși și revoluționari romantici, va trăi iubiri neașteptate și moarte violentă, se va scufunda într-un trecut care nu îi aparține și va visa la un viitor pe care nu știe dacă va fi vreodată al ei. În jurul ei este un lume confuză, o lume care a crezut în revoluție și s-a trezit luptând cu terorismul sau autoritarismul, o lume care nu mai poate găzdui idei mari sau figuri eroice.
Un roman unic scris de 14 autori renumiți din întreaga lume folosind metoda ștafetei. Un joc literar în care autori de diferite vârste și intenții literare coexistă armonios, cu stiluri de scriere diferite și ideologii diferite, aducând cititorul față în față cu surprize și întorsături continue, până la finalul neașteptat. Bazat pe o propunere a lui Giorgos Skourtis, "Romanul Global" a devenit realitate datorită contribuției Olimpiadei Culturale.

Specificații

Specificații

Subtitlu
Romanul lumii
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
396
Data de publicare
2003
Dimensiuni
21x14 cm

Specificatii aditionale

Câștigător al premiului
Nu
Transferat pe ecran
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.