Marlies Moller Thermo Volume Ceramic Styling Гребен За Коса за Изглаждане
Четки за коса

Marlies Moller Thermo Volume Ceramic Styling Гребен За Коса за ИзглажданеКод: 16137900

Четка за коса Thermo Volume Ceramic Styling от Marlies Moller. Подходяща за изправяне на косата със сешоар. Изработена от керамичен материал, който помага да се запази здравето и блясъка на косата, без да нарушава структурата на косъма. Има естествени косъмчета, които лесно се плъзгат по косата и стимулират кръвообращението в скалпа. Те също разпределят...
Вижте пълното описание

  • Материал: Керамика
  • Категория на продукта: Четки и гребени за кучета: Естествено
78,83
Доставкавт, 08 окт. - чет, 10 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Наличност 16 броя

Доклад за продукта

от 60,39 €

Описание

Четка за коса Thermo Volume Ceramic Styling от Marlies Moller. Подходяща за изправяне на косата със сешоар. Изработена от керамичен материал, който помага да се запази здравето и блясъка на косата, без да нарушава структурата на косъма. Има естествени косъмчета, които лесно се плъзгат по косата и стимулират кръвообращението в скалпа. Те също разпределят естествените масла от корените до краищата на косата, правейки я блестяща и здрава. Специално проектирана, за да разпределя топлината равномерно по цялата повърхност на четката, намалявайки увреждането на косата от топлината и ускорявайки изсушаването.

  • Материал: Керамика
  • Категория на продукта: Четки и гребени за кучета: Естествено

Спецификации

Тип
Кръгла
Клавиатура
Изглаждане
Спецификации
Пневматичен
Категория на продукта: Четки и гребени за кучета
Естествено
Цвят
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.