Fior Di Loto Ябълков оцет Органичен 750мл
Оцет

Fior Di Loto Ябълков оцет Органичен 750млКод: 15571653

Ябълков оцет от фирмата Fior Di Loto, което се приготвя от сок от ябълки, към който се добавя мая и чрез процеса на бродене се превръща в оцет. Има силен вкус и аромат и се използва в салати, както и за приготвяне на маринати и сосове за месо или риба. Можете да го консумирате, като го добавите към вашите готварски ястия или като разредите 1-2 супени...
Вижте пълното описание

  • Количество: 750мл
3,87
Бърза доставкаУтре, 20 Septemberако го поръчате в следващите 8 часа и 23 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 12 броя

Доклад за продукта

от 3,87 €

Описание

Ябълков оцет от фирмата Fior Di Loto, което се приготвя от сок от ябълки, към който се добавя мая и чрез процеса на бродене се превръща в оцет. Има силен вкус и аромат и се използва в салати, както и за приготвяне на маринати и сосове за месо или риба. Можете да го консумирате, като го добавите към вашите готварски ястия или като разредите 1-2 супени лъжици в чаша вода. Помага за регулиране на нивата на LDL холестерол, намалявайки така кардиоваскуларния риск. Освен това, оцетът има положително въздействие дори върху артериалното налягане. Освен кардиопротективните си свойства, ябълковият оцет е и козметичен продукт за косата. При пръскане на косата с ябълков оцет, той действа като естествен омекотител, като прави косата гладка и блестяща.
Това е продукт от сертифицирана биологична земеделска култура, където не се използват пестициди и химикали по време на отглеждането им.

Спецификации

Спецификации

Вид
Ябълков оцет
Количество
750 мл
Бройки
1 бр

Диетични предпочитания

Органичен продукт
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 2
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Потвърдена покупка

    Въпреки това, с обикновен оцет няма никакво сходство, от сега нататък ще го предпочитам

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    • Има ли приятен вкус?
    • Съотношение цена-качество
    • Опаковка
    • Аромат