Πέρα από τα αστέρια, Bazat pe documentarele omonime ale Organizației de Cercetare Elenă a Greciei
Cărți științifice

Πέρα από τα αστέρια, Bazat pe documentarele omonime ale Organizației de Cercetare Elenă a GrecieiCodul: 13725287

Am intrat cu succes în al treilea an al emisiunii noastre de televiziune DINCOLO DE STELE. Am explorat cartierul nostru, Sistemul Solar. Am călătorit cu viteze nerealiste prin Centura Kuiper și Norul...

Vezi descrierea completă

Am intrat cu succes în al treilea an al emisiunii noastre de televiziune DINCOLO DE STELE. Am explorat cartierul nostru, Sistemul Solar. Am călătorit cu viteze nerealiste prin Centura Kuiper și Norul Oort. Am observat toate tipurile de stele, pitici albi, giganți roșii, precum și resturi stelare cum ar fi supernove și stele neutronice. Am trecut pe lângă...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Κώστας Καμπάκης
  • Editor: Archytas
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 214
  • Κωδικός ISBN-13: 9786188306592
  • Διαστάσεις: 21×14
11,13
Livrarelun, 16 sep - mie, 18 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 11,13 €

Descriere

Am intrat cu succes în al treilea an al emisiunii noastre de televiziune DINCOLO DE STELE. Am explorat cartierul nostru, Sistemul Solar. Am călătorit cu viteze nerealiste prin Centura Kuiper și Norul Oort. Am observat toate tipurile de stele, pitici albi, giganți roșii, precum și resturi stelare cum ar fi supernove și stele neutronice. Am trecut pe lângă găuri negre înfometate care devorează lumi întregi.

De asemenea, am făcut o călătorie în timp, învățând despre istoria astronomiei și despre marii oameni de știință precum Platon, Eratostene, Galileo, Newton și Einstein. Am deschis cărți prăfuite din civilizații antice precum babilonienii și egiptenii și am aruncat o privire în notele lor despre funcționarea universului.

În conformitate cu zicala "Cuvântul scris rămâne, cuvântul rostit zboară," am decis să publicăm extrase din cercetările noastre în formă tipărită. Cartea pe care o țineți în mâini este prima dintr-o serie care va urma și conține texte prezentate în emisiunile de televiziune, precum și articole din site-ul Organizației de Cercetare Greacă și revista sa, KOSMOS.

Specificații

Tip
Astronomie
Limba
Greacă
Subtitlu
Bazat pe documentarele omonime ale Organizației de Cercetare Elenă a Greciei
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
214
Data de publicare
2018
Dimensiuni
21x14 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • 5
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Excelentă carte.. te poartă într-o călătorie prin elementele științifice de la trecut la viitor!

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?