Γενική και τεχνική θερμοδυναμική, Με στοιχεία αεριοθερμοδυναμικής και θερμοδυναμικής διεργασιών
Επιστημονικά Βιβλία

Γενική και τεχνική θερμοδυναμική, Με στοιχεία αεριοθερμοδυναμικής και θερμοδυναμικής διεργασιών Κωδικός: 13570510

Αν και οι ιστορικές ρίζες της Θερμοδυναμικής είναι οι θερμικές μηχανές, ωστόσο, η Θερμοδυναμική έχει σημαντική συμβολή σχεδόν σε κάθε γνωστικό αντικείμενο των Θετικών Επιστημών και της Μηχανικής, όπως...

Δες όλη την περιγραφή

Αν και οι ιστορικές ρίζες της Θερμοδυναμικής είναι οι θερμικές μηχανές, ωστόσο, η Θερμοδυναμική έχει σημαντική συμβολή σχεδόν σε κάθε γνωστικό αντικείμενο των Θετικών Επιστημών και της Μηχανικής, όπως ιδίως στη Φυσική, στη Μηχανολογία, στην Επιστήμη των Υλικών, στη Χημεία και στη Χημική Μηχανική, στη Βιολογία, στη Γεωλογία, στην Πετρελαιολογία, στην Τεχνική...

Δες όλη την περιγραφή
Express παράδοσηΠέμπτη, 01 Αυγούστουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 19 ώρες και 33 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Πωλείται από

Απόθεμα 20 τεμάχια

από 39,75 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 42,40 €

  2. 41,87 €

  3. 39,76 €

  4. 45,05 €

  5. 39,75 €

  6. 46,59 €

Περιγραφή

Αν και οι ιστορικές ρίζες της Θερμοδυναμικής είναι οι θερμικές μηχανές, ωστόσο, η Θερμοδυναμική έχει σημαντική συμβολή σχεδόν σε κάθε γνωστικό αντικείμενο των Θετικών Επιστημών και της Μηχανικής, όπως ιδίως στη Φυσική, στη Μηχανολογία, στην Επιστήμη των Υλικών, στη Χημεία και στη Χημική Μηχανική, στη Βιολογία, στη Γεωλογία, στην Πετρελαιολογία, στην Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος, στη Μετεωρολογία κ.α. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές κάθε ειδικότητας που παρακολουθούν ένα πρώτο εξαμηνιαίο μάθημα Θερμοδυναμικής. Στόχος του βιβλίου είναι η κατανόηση σε βάθος, η αφομοίωση και η εμπέδωση των βασικών αρχών της κλασσικής Θερμοδυναμικής, σε διασύνδεση με συναφή γνωστικά πεδία, όπως απαιτείται για την ανάπτυξη δεξιότητας στην επίλυση σχετικών προβλημάτων. Ο στόχος του βιβλίου εξυπηρετείται και από ένα μεγάλο αριθμό αριθμητικών παραδειγμάτων καθώς και από τις προτεινόμενες προς επίλυση ασκήσεις, που παρατίθενται, με απαντήσεις, στο τέλος κάθε Κεφαλαίου.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φυσική Θετικών Επιστημών
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Με στοιχεία αεριοθερμοδυναμικής και θερμοδυναμικής διεργασιών
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
808
Έτος έκδοσης
2017
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Βαρετό. Κακογραμμένο. Έχει πολύ πρόχειρα παραδείγματα, στα οποία καταλήγει σε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά δεν δείχνει τον τρόπο επίλυσης. Ένα άχρηστο βιβλίο που είναι σκέτη σπατάλη χαρτιού. Θα το πρότεινα μόνο σε κάποιο άτομο που μισώ. Δεν είναι για φοιτητές, αλλά για άτομα που νομίζουν πως γνωρίζουν τα πάντα στις θετικές επιστήμες και τους φαίνονται όλα προφανή και αυτονόητα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες