Μυστικές πύλες
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Μυστικές πύλες Κωδικός: 133052

Σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις της γης, υπάρχουν αμέτρητες δοξασίες, ιστορίες, θρύλοι και μύθοι για τόπους όπου κατοικούν τέλεια όντα, για μυστικές εισόδους που οδηγούν στις Χώρες των...

Δες όλη την περιγραφή

Σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις της γης, υπάρχουν αμέτρητες δοξασίες, ιστορίες, θρύλοι και μύθοι για τόπους όπου κατοικούν τέλεια όντα, για μυστικές εισόδους που οδηγούν στις Χώρες των Νεκρών, στους Τόπους της Απόλυτης Ευτυχίας, στα Απρόσιτα Βασίλεια των Αθανάτων, στις Αόρατες Πόλεις, ή σε άλλες διαστάσεις, όπως τις ονομάζει η σύγχρονη επιστήμη....

Δες όλη την περιγραφή
10,00
ΠαράδοσηΠαρ, 02 Αυγ - Τρί, 06 Αυγ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 8,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,68 €

  2. 8,52 €

  3. 8,30 €

  4. 10,00 €

  5. 10,97 €

Περιγραφή

Σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις της γης, υπάρχουν αμέτρητες δοξασίες, ιστορίες, θρύλοι και μύθοι για τόπους όπου κατοικούν τέλεια όντα, για μυστικές εισόδους που οδηγούν στις Χώρες των Νεκρών, στους Τόπους της Απόλυτης Ευτυχίας, στα Απρόσιτα Βασίλεια των Αθανάτων, στις Αόρατες Πόλεις, ή σε άλλες διαστάσεις, όπως τις ονομάζει η σύγχρονη επιστήμη.
Η αναζήτηση γι' αυτούς τους τόπους και τις μυστικές πύλες που οδηγούν εκεί δεν σταμάτησε ποτέ. Αυτή τη μνημειώδη περιπέτεια, με πολλές αποκαλυπτικές πληροφορίες, αποκωδικοποιούμε και παρουσιάζουμε στο πολύ ενδιαφέρον αυτό συλλογικό έργο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
223
Έτος έκδοσης
2006
Διαστάσεις
23x15 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες