Προπόνηση μετάβασης, Unități de antrenament integrate din tacticile lui Simeone, Guardiola, Klopp, Mourinho și Ranieri
Cărți de hobby și timp liber

Προπόνηση μετάβασης, Unități de antrenament integrate din tacticile lui Simeone, Guardiola, Klopp, Mourinho și RanieriCodul: 13110497

Această carte ajută antrenorul să își îmbunătățească unitățile de antrenament în cele mai importante faze ale jocului modern: fazele de tranziție. Cea mai bună echipe din ultimii ani (Atletico...

Vezi descrierea completă

Această carte ajută antrenorul să își îmbunătățească unitățile de antrenament în cele mai importante faze ale jocului modern: fazele de tranziție. Cea mai bună echipe din ultimii ani (Atletico Madridul lui Simeone, Barcelona și Bayernul lui Guardiola, Dortmundul lui Klopp, Real Madridul lui Mourinho și Leicesterul lui Ranieri) au obținut succese...

Vezi descrierea completă
24,00
Livrare rapidăluni, 23 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 21 ore și 7 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 23,40 €

Descriere

Această carte ajută antrenorul să își îmbunătățească unitățile de antrenament în cele mai importante faze ale jocului modern: fazele de tranziție. Cea mai bună echipe din ultimii ani (Atletico Madridul lui Simeone, Barcelona și Bayernul lui Guardiola, Dortmundul lui Klopp, Real Madridul lui Mourinho și Leicesterul lui Ranieri) au obținut succese semnificative și trofee datorită performanțelor lor în fazele de tranziție.

Cartea oferă analiza tacticii lui Simeone, Guardiola, Klopp, Mourinho și Ranieri. Michalis Tsokaktsidis deține o licență de antrenor UEFA A și a utilizat această analiză pentru a crea 23 de unități complete de antrenament (98 de exerciții), care includ jocuri de tranziție, situații de meci și jocuri în spațiu limitat. Putem utiliza aceste unități de antrenament pentru a aplica tactica acestor antrenori de top în practică și pentru a găsi soluții pentru fiecare situație tactică, în tranziția de la apărare la atac și de la atac la apărare.

Structura cărții:
- Tranzițiile și importanța lor în joc.
- Referință și analiză a stilului de joc în fazele de tranziție ale lui Simeone, Klopp, Guardiola, Mourinho și Ranieri.
- Crearea unui model de joc în fazele de tranziție.
- Filozofia și adoptarea modelului de joc în fazele de tranziție.
- Caracteristici și cerințe tehnice și tactice în fazele de tranziție de la apărare la atac din zona joasă, medie și înaltă.
- Antrenament pentru tranziția de la apărare la atac din zona joasă, medie și înaltă.
- Caracteristici și cerințe tehnice și tactice în fazele de tranziție de la atac la apărare din zona joasă, medie și înaltă.
- Antrenament pentru tranziția de la atac la apărare din zona joasă, medie și înaltă.

Specificații

Tip
Fotbal
Limbă
Greacă
Subtitlu
Unități de antrenament integrate din tacticile lui Simeone, Guardiola, Klopp, Mourinho și Ranieri
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
220
Data de publicare
2017
Dimensiuni
26x18 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.