Όσα δεν γνωρίζατε για τα χρόνια του Καποδίστρια, του Όθωνα και του Γεωργίου του Α΄
Cărți politice

Όσα δεν γνωρίζατε για τα χρόνια του Καποδίστρια, του Όθωνα και του Γεωργίου του Α΄Codul: 12840204

După revoluția din 1843, statul grec a încetat să își mai plătească împrumuturile pe care le făcuse anterior. Marile Puteri nu au reacționat, probabil pentru că revoluția a limitat rolul lui Otto și...

Vezi descrierea completă

După revoluția din 1843, statul grec a încetat să își mai plătească împrumuturile pe care le făcuse anterior. Marile Puteri nu au reacționat, probabil pentru că revoluția a limitat rolul lui Otto și cererile sale de a integra insula Creta în stat. Apoi, Alexandros Mavrokordatos, adresându-se lui Ioannis Kolettis, care de curând devenise prim-ministru, a...

Vezi descrierea completă
10,85
Livrarelun, 16 sep - mie, 18 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 10,85 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 10,85 €

  2. 10,85 €

  3. 11,19 €

  4. 10,85 €

  5. 13,95 €

  6. 10,85 €

  7. 13,95 €

  8. 12,39 €

  9. 11,62 €

  10. 10,85 €

Descriere

După revoluția din 1843, statul grec a încetat să își mai plătească împrumuturile pe care le făcuse anterior. Marile Puteri nu au reacționat, probabil pentru că revoluția a limitat rolul lui Otto și cererile sale de a integra insula Creta în stat. Apoi, Alexandros Mavrokordatos, adresându-se lui Ioannis Kolettis, care de curând devenise prim-ministru, a spus:
"Acum să vedem cum vom plăti datoriile noastre!".
Kolettis șiret a avut răspunsul:
"Probabil ar trebui să vedem cum nu le vom plăti!".

Cât de mult știm cu adevărat despre Istoria Greciei Moderne? De obicei, istoricii pun accent pe războaie, mari realizări ale oamenilor importanți, rivalități politice și sociale. Cu toate acestea, multe dintre "omisiunile" Istoriei sunt la fel de interesante, dacă nu chiar mai interesante.

Pornind de la o multitudine de surse, autorii acestei cărți evidențiază latura necunoscută a perioadei 1828-1913. Ei se concentrează asupra figurilor istorice care au marcat-o (Kapodistrias, Otto, Amalia, Kolokotronis, Mavrokordatos, etc.), aducându-și caracterul, ethosul și acțiunile la viață. De asemenea, aruncă lumină asupra atmosferei vremii, problemelor cotidiene ale oamenilor obișnuiți, modului în care trăiau, gândeau și luptau pentru supraviețuire.

Specificații

Formular
Copertă moale
Număr de pagini
304
Data de publicare
2017
Dimensiuni
21x14 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.