Κύριοι, πάτε για ύπνο, Tragedia din Cipru, așa cum a trăit-o un căpitan din Escadrila 31 de Ranger
Cărți de istorie

Κύριοι, πάτε για ύπνο, Tragedia din Cipru, așa cum a trăit-o un căpitan din Escadrila 31 de RangerCodul: 126393

Divizia 31 de comando a avut o acțiune distinsă printre forțele Gărzii Naționale care au luptat în Cipru în 1974. Au stat onorabil pe câmpul de luptă, luptând oriunde li s-a ordonat împotriva...

Vezi descrierea completă

Divizia 31 de comando a avut o acțiune distinsă printre forțele Gărzii Naționale care au luptat în Cipru în 1974. Au stat onorabil pe câmpul de luptă, luptând oriunde li s-a ordonat împotriva invadatorului turc. Cu acțiunile lor, bărbații din Divizia 31 de comando au adăugat noi lauri armelor grecești. Conduși de ofițeri hotărâți și curajoși, Comandourile...

Vezi descrierea completă
Produsul nu este disponibil la Skroutz Ultima actualizare: aproximativ o lună în urmă

Descriere

Divizia 31 de comando a avut o acțiune distinsă printre forțele Gărzii Naționale care au luptat în Cipru în 1974. Au stat onorabil pe câmpul de luptă, luptând oriunde li s-a ordonat împotriva invadatorului turc. Cu acțiunile lor, bărbații din Divizia 31 de comando au adăugat noi lauri armelor grecești. Conduși de ofițeri hotărâți și curajoși, Comandourile din Divizia 31 de comando și-au scris propria istorie, care a rămas necunoscută mulți ani.
Căpitanul Eleftherios Stamatis a fost liderul plutonului din Divizia 31 de comando. A trăit evenimentele acelui fatidică vară pentru elenismul cipriot, conducându-și bărbații în luptă și comandând prin exemplu. Cu un simț al responsabilității, el prezintă pentru prima dată în cartea sa acțiunea Diviziei 31 de comando în cel mai fiabil, complet și detaliat mod care a fost prezentat până în prezent. De la lovitura de stat din 15 iulie până la încetarea focului finală, autorul a trăit și transmite cititorului anxietatea cu privire la dezvoltarea situației, intensitatea luptei, încântarea din executarea cu succes a misiunii, durerea pentru pierderea camarazilor, amărăciunea pentru absența Mamei Grecia din lupta împotriva dușmanului rasei și melancolia pentru măcelul fratricid care a adus distrugerea Ciprului.

Specificații

Tip
Asia
Limba
Greacă
Subtitlu
Tragedia din Cipru, așa cum a trăit-o un căpitan din Escadrila 31 de Ranger
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
298
Data de publicare
2007
Dimensiuni
24x17 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
    • Calitatea hârtiei
    • A fost ușor de citit?
    • A fost suficient de interesant?
    • Mi-a plăcut stilul de scriere
    • Aș citi o carte de același autor
    • Aș recomanda-o pentru lectură

Vizualizări recente