Κύριοι, πάτε για ύπνο, Трагедията в Кипър, преживяна от капитан от 31-ви ескадрон рейнджъри
Книги за история

Κύριοι, πάτε για ύπνο, Трагедията в Кипър, преживяна от капитан от 31-ви ескадрон рейнджъриКод: 126393

31-вата дивизия "Рейдери" се отличи с действията си сред силите на Националната гвардия, които се бориха в Кипър през 1974 година. Те се бориха с чест на бойното поле, където и да било, срещу турските...

Вижте пълното описание

31-вата дивизия "Рейдери" се отличи с действията си сред силите на Националната гвардия, които се бориха в Кипър през 1974 година. Те се бориха с чест на бойното поле, където и да било, срещу турските нахлувачи. Със своите действия мъжете от 31-вата дивизия добавиха нови лаври на гръцкото оръжие. Водени от решителни и храбри офицери, "Рейдерите" на 31-вата...

Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен в Skroutz Последно актуализирано: преди около 1 месец

Описание

31-вата дивизия "Рейдери" се отличи с действията си сред силите на Националната гвардия, които се бориха в Кипър през 1974 година. Те се бориха с чест на бойното поле, където и да било, срещу турските нахлувачи. Със своите действия мъжете от 31-вата дивизия добавиха нови лаври на гръцкото оръжие. Водени от решителни и храбри офицери, "Рейдерите" на 31-вата дивизия написаха своята собствена история, която остана неизвестна много години.
Капитан Елефтериос Стаматис беше командир на взвода на 31-вата дивизия. Той преживя събитията от това роково лято за кипърското хеленизъм, водейки своите мъже в битката и командувайки с пример. Със чувство на отговорност, той за първи път представя в своята книга действията на 31-вата дивизия по най-надежден, пълен и подробен начин, който е бил представен до този момент. От преврата на 15 юли до крайния прекрат на огъня, авторът живя и предава на читателя тревогата за развитието на ситуацията, интензитета на битката, вълнението от успешното изпълнение на мисията, болката за загубата на боен товарищ, горчивината за отсъствието на Майчица Гърция от битката с врага на расата и меланхолията за братоубийствения кървав бой, който доведе до разрушението на Кипър.

Спецификации

Вид
Азия
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Трагедията в Кипър, преживяна от капитан от 31-ви ескадрон рейнджъри
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
298
Година на издаване
2007
Димензии
24x17 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
    • Качество на хартията
    • Лесно ли се четеше?
    • Беше ли достатъчно интересно?
    • Хареса ми стилът на писане
    • Бих прочел книга от същия автор
    • Бих го препоръчал за четене

Последно разгледани