Propaganda Channel

Η μάστιγα του ναζισμού, Crimele de război ale celui de-al Treilea Reich 1939-1945

Η μάστιγα του ναζισμού, Crimele de război ale celui de-al Treilea Reich 1939-1945Codul: 120369

Aceasta este cea mai documentată înregistrare a crimelor germane din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, o acuzare teribilă împotriva bestialității naziste și a mecanismelor monstruoase ale...

Vezi descrierea completă

Aceasta este cea mai documentată înregistrare a crimelor germane din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, o acuzare teribilă împotriva bestialității naziste și a mecanismelor monstruoase ale reprimării lor care au terorizat toate zonele ocupate din Europa. Numărul exact al victimelor ucise de aceste mecanisme inumane probabil nu va fi niciodată cunoscut...

Vezi descrierea completă
-20% pentru această achiziție
Expirare: 11/10/2024

13,49 €

10,79€
Livrare rapidăluni, 23 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 12 ore și 34 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 13,49 €

Descriere

Aceasta este cea mai documentată înregistrare a crimelor germane din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, o acuzare teribilă împotriva bestialității naziste și a mecanismelor monstruoase ale reprimării lor care au terorizat toate zonele ocupate din Europa. Numărul exact al victimelor ucise de aceste mecanisme inumane probabil nu va fi niciodată cunoscut de istoria oficială.

Pe baza documentelor germane și scriind descriptiv cu confortul cuiva intim conectat cu autoritățile de urmărire a criminalilor de război (deoarece autorul a fost procuror-șef adjunct pentru forțele britanice în Germania), Lord Russell of Liverpool dezvăluie adevărul din spatele evenimentelor reale sau presupuse.

Prin textul său crud și în unele cazuri deosebit de dur al "Biciului nazismului", acesta examinează instrumentele de bază ale tiraniei și opresiunii regimului lui Hitler - SS-ul, Gestapo-ul și forțele Wehrmacht-ului însuși. Analizează crimele germane împotriva prizonierilor de război și încălcările tuturor convențiilor internaționale. Subliniază extremele navale germane chiar și în apele internaționale. Și descrie vivid crimele împotriva populației civile, munca forțată care a reînviat secole de sclavie cea mai aspră, lagărele de concentrare și procesul de moarte industrializată cunoscut sub numele de "Soluția finală" la problema evreiască.

Cea mai citită carte postbelică despre atrocitățile germane este acum publicată în limba greacă, îmbogățită cu un anexă bibliografică specială despre crimele forțelor de ocupație pe teritoriul grec.

Specificații

Tip
Europa
Limba
Greacă
Subtitlu
Crimele de război ale celui de-al Treilea Reich 1939-1945
Format
Copertă moale
Număr de pagini
350
Data de publicare
2007
Dimensiuni
23x15 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    • Calitatea hârtiei
    • A fost ușor de citit?
    • A fost suficient de interesant?
    • Mi-a plăcut stilul de scriere
    • Aș citi o carte de același autor
    • Aș recomanda-o pentru lectură