Exile II, Том. 2 1
Комикси

Exile II, Том. 2 1Код: 119843

Вълнуващата комикс адаптация на втората книга от серията "Трилогията за Тъмния елф" от Р. А. Салваторе, която описва ранните приключения на най-великия герой на Forgotten Realms!

От десет години Дриц...

Вижте пълното описание

Вълнуващата комикс адаптация на втората книга от серията "Трилогията за Тъмния елф" от Р. А. Салваторе, която описва ранните приключения на най-великия герой на Forgotten Realms!

От десет години Дриц До'Урден напуска родината си, неспособен да живее сред насилието и корупцията на дроу обществото. В безслънчевите пещери и лабиринтните тунели на Подземния...

Вижте пълното описание
  • Автор: R. A. Salvatore
  • Издател: Anubis
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2007
  • Αριθμός σελίδων: 144
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603066286
  • Διαστάσεις: 26×19
16,09
Бърза доставкапетък, 27 Septemberако го поръчате в следващите 18 часа и 39 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 3 броя

Доклад за продукта

от 16,09 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 16,11 €

  2. 16,11 €

  3. 16,09 €

Описание

Вълнуващата комикс адаптация на втората книга от серията "Трилогията за Тъмния елф" от Р. А. Салваторе, която описва ранните приключения на най-великия герой на Forgotten Realms®!

От десет години Дриц До'Урден напуска родината си, неспособен да живее сред насилието и корупцията на дроу обществото. В безслънчевите пещери и лабиринтните тунели на Подземния свят, Дриц вярва, че най-после може да живее според своите принципи, но всичко, което там открива, е неизречена самота. В Мензоберанзан, До'Урдените все още са във война с другите благородни къщи. Майката на Дриц, зла Матрона Малис, се надява, че нейният бунтарски син е ключът към победата й срещу враговете й и търси начини да го подчини на своята воля.

Докато дните минават мъчително бавно, Дриц се страхува, че с времето ще се превърне в едно от чудовищните същества, които обитават Подземния свят, докато все още е преследван от спомена за своя починал наставник, Закнафейн...

Спецификации

Проблема
2
Език
Гръцки
Комплект в кутия
Не
Пренесено на екрана
Не
Графичен роман
Да
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
144
Година на издаване
2007
Димензии
26x19 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.