Νομισματικός πόλεμος
Cărți de finanțe

Νομισματικός πόλεμοςCodul: 11730115

Deși mulți sunt impresionați de recentele crize economice, fenomenul nu este un semn al timpurilor, ci se repetă ciclic pe tot parcursul secolului al XX-lea. Fiecare ciclu se manifestă cu o ferocitate...

Vezi descrierea completă

Deși mulți sunt impresionați de recentele crize economice, fenomenul nu este un semn al timpurilor, ci se repetă ciclic pe tot parcursul secolului al XX-lea. Fiecare ciclu se manifestă cu o ferocitate aparte atunci când domnește un mediu de război valutar, provocând falimentul și insolvența victimelor sale, adică țările care au suferit deja consecințele a...

Vezi descrierea completă
9,00
Livraremar, 24 sep - joi, 26 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 9,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 9,00 €

  2. 9,45 €

Descriere

Deși mulți sunt impresionați de recentele crize economice, fenomenul nu este un semn al timpurilor, ci se repetă ciclic pe tot parcursul secolului al XX-lea. Fiecare ciclu se manifestă cu o ferocitate aparte atunci când domnește un mediu de război valutar, provocând falimentul și insolvența victimelor sale, adică țările care au suferit deja consecințele a trei parametri de bază în etape succesive și în agravare, care nu sunt alții decât îndatorarea excesivă a persoanelor fizice și a întreprinderilor, crizele bancare și împrumutul excesiv al guvernului.

În acest context, cele 5 falimente grecești, de la apariția statului grec modern până în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, nu impresionează în mod deosebit liderii politici și economici ai țării respective, nici nu servesc ca lecții care să fie evitate, rezultând în trecerea noastră printr-o altă perioadă care prezintă aproape simptome catastrofale identice, cu rezultatul final actualmente necunoscut.

Specificații

Tip
Economie
Limba
Greacă
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
168
Data de publicare
2017
Dimensiuni
24x17 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.