Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller за Компютър

Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller за КомпютърКод: 11105024

Безжичният полетен панел е комплект от четири LED екрана с контроли за управление на различни комуникационни или навигационни функции. Дните на борба с командите на екрана за функции COM1/2, NAV1/2,...

Вижте пълното описание

Безжичният полетен панел е комплект от четири LED екрана с контроли за управление на различни комуникационни или навигационни функции. Дните на борба с командите на екрана за функции COM1/2, NAV1/2, DME, ADF и XPDR вече са минало. Всеки екран работи в реално време с FSX, X-Plane и Prepar3D. Един или повече безжични панели могат лесно да бъдат интегрирани в...

Вижте пълното описание
159,00
Доставкачет, 26 сеп. - ср, 02 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 129,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller за Компютър

    Продукти на магазина
    129,00 €

  2. G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller за Компютър

    Информация за магазина
    152,00 €

  3. G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller за Компютър

    Информация за магазина
    134,89 €

  4. 159,00 €

  5. G Saitek Pro Flight Radio Panel Ενσύρματο Controller за Компютър

    Информация за магазина
    181,99 €

Описание

Безжичният полетен панел е комплект от четири LED екрана с контроли за управление на различни комуникационни или навигационни функции. Дните на борба с командите на екрана за функции COM1/2, NAV1/2, DME, ADF и XPDR вече са минало. Всеки екран работи в реално време с FSX, X-Plane и Prepar3D. Един или повече безжични панели могат лесно да бъдат интегрирани в кокпита на симулатора за полети или вашата собствена конфигурация.

Готов за Microsoft Flight Simulator

Покорете небесата и се насладете на най-доброто възможно летателно изживяване в следващото поколение Microsoft Flight Simulator, като използвате летателното оборудване на Logitech G. Пътувайте по света, пресъздаден в невероятни детайли, включващ 37 000 летища, 2 милиона града, 1.5 милиарда сгради, истински планини, пътища, дървета, реки, трафик и много други. Тествайте уменията си като пилот, като се изправите пред условия за нощен полет, реалистична атмосферна симулация и променящи се метеорологични условия в динамичен, жив свят.

Настройки за управление в реално време

Съвместим с любимите ви симулационни игри за полети

Поемете контрола на реалистичен кокпит. Правете прецизни, постепенни промени в реално време в симулацията или на радиопанела. Променете честотите в симулацията и панелът ще реагира съответно. Променете честотите на панела и симулацията веднага и автоматично ще отрази вашия избор.

Напълно персонализируем за всички полетни условия

Модулен дизайн и сменяеми възможности

Гамата от безжични панелни инструменти може да се постави както един върху друг, така и един до друг. Искате ли безжичният панел да бъде над мулти-панела? Готово. Искате ли панелът за превключване да бъде вляво от йока? Направете го. Техните лесни за използване монтажни скоби ви дават възможност да създадете оформление за симулация на полет по ваш вкус, като единственото ограничение е вашето въображение.

Производител

Logitech

Спецификации

Игрална конзола
Компютър
Вид
Симулатор на полети

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 1
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • zeppos
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Gamescom

    Задължително за ентусиасти на симулация на полети, тъй като практически няма конкурент в своята категория на тази цена. Сред другите предимства, той има предимството да бъде съвместим с почти всички полетни симулатори без специални настройки или промени. Инсталирането на Windows драйвери също е много просто, поне откакто Logitech пое контрола, тъй като преди това имаше проблеми с драйверите на SPAD.

    Като устройство, то наподобява тези, които се намират в реалните самолети за обща авиационна подготовка. Има добро качество на изработка и може да се поставя върху (или под) други продукти от серията или от производители на трети страни (например Honeycomb Alpha Yoke), с включени в опаковката винтове. То не само се използва за настройка на комуникационните честоти, радио помощни средства и транспондера, но може да функционира и като DME, като показва скорост/разстояние/ETA. С допълнително изследване можем да намерим скриптове, които практически показват на панела всякакви числа, които могат да бъдат извлечени от съответния API на полетния симулатор.

    Дори в най-простата си функция (за радио/NAV), тя прави това, което трябва и добавя елемент на реализъм. Последният има практическа стойност, тъй като всеки, който лети с ATC (особено онлайн на VATSIM/IVAO), ще намери много по-лесно да управлява комуникациите чрез Logitech Radio Panel по време на спешни моменти като излитане/приближаване, вместо да търси с мишката в кабината, за да настрои честотите.

    Един негатив, може би най-същественият, е че левият бутон е много твърд и може да напрегне ръцете на потребителя, особено ако устройството не е здраво закрепено.

    Актуализация след 6 месеца употреба: продължава да работи безупречно. Бутоните вляво не са омекнали изобщо и използвам Radio Panel чрез приложението spad.next, което има пълна съвместимост с периферното устройство и може да го програмира да изпълнява действия, които не са били първоначално предназначени от производителя.

    Например, чрез spad.next можете лесно да определите, че задържането на десния бутон за активно/резервно ще превключва стойностите между DME 1 и DME 2 (или вместо да показва разстояние/скорост, ще показва, например, ETA). Или можете да зададете, че в режим XPDR, освен транспондерния код, можете да контролирате барометричните настройки и като натиснете бутона за активно/резервно, можете да превключвате между местния QNH и стандартния QNE.

    В общи линии, можете да правите каквото ви устройва. В последно време, откакто цената е паднала под психологическата прагова стойност от 100 евро, разглеждам възможността за закупуване на втори.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 3
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Gamescom

    Това е стар инструмент, общо взето.. Той изпълнява своята функция, но не струва повече от 50 евро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Съотношение цена-качество
    • Качество на изработката
    Намирате ли това ревю за полезно?