Eitech Построителна метална игра Μίνι Ελικόπτερο C47 за деца на възраст 6++ години
Играчки за строене

Eitech Построителна метална игра Μίνι Ελικόπτερο C47 за деца на възраст 6++ годиниКод: 10885953

Металната конструкция от фирмата Eitech ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Чрез докосване децата се запознават с материала на метала и започват да го разпознават. Металните конструкции се отличават със здравината и издръжливостта си, дори и след "изтърпяните" трудности по време на създаването им. Типът игри от този...
Вижте пълното описание

5,99
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 5,99 €

Описание

Металната конструкция от фирмата Eitech ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Чрез докосване децата се запознават с материала на метала и започват да го разпознават. Металните конструкции се отличават със здравината и издръжливостта си, дори и след "изтърпяните" трудности по време на създаването им. Типът игри от този вид се е доказал, че допринасят за развитието на фините моторни умения, въображението и търпението. Освен това започва да развива вниманието и концентрацията, като се фокусира върху крайната си цел - завършването на конструкцията/създаването й. В същото време се засилват умения като координиране на движенията със зрителното различаване и наблюдателността. Чрез тях се засилва самочувствието на детето и се развива неговото критично мислене.

Подходящо за деца на възраст 6++ години.

Спецификации

Номер на продукта
00047
Вид
Метални конструкции
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Самолети
Възраст
6+ + години

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт

Ревюта от наши членове

  • jhn_fert

    Потвърдена покупка

    Малкият беше въодушевен! Сега стана фен на серията и всеки месец гледаме следващия модел. Той беше вълнуван от инструментите и общата възможност, която му даваше да комбинира части, винтове и други, но също така и да извива определени части, за да придаде финалната форма на модела. Истината е, че не вярвах, че все още съществуват, аз самият се забавлявах с тях преди около 25 години!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество
    • Беше ли достатъчно интересно?
    • Забавно ли е?
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?