Η προπόνηση του 3-5-2 της Juventus, Тактически анализ и тренировъчни единици: фаза на отбрана

Η προπόνηση του 3-5-2 της Juventus, Тактически анализ и тренировъчни единици: фаза на отбранаКод: 10868279

Ювентус е най-успешният отбор, който използва формацията 3-5-2 в съвременния футбол. Ювентус спечели 4 поредни шампионата в Серия А, с серия от 49 мача без загуба, спечели италианската купа и достигна...

Вижте пълното описание

Ювентус е най-успешният отбор, който използва формацията 3-5-2 в съвременния футбол. Ювентус спечели 4 поредни шампионата в Серия А, с серия от 49 мача без загуба, спечели италианската купа и достигна финала на Шампионската лига през 2014 година.
Ювентус е особено успешен отбор в защита, който подчертава поддържането на числово превъзходство в средата на...

Вижте пълното описание
  • Автор: Αθανάσιος Τερζής
  • Издател: Sportbook
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2017
  • Αριθμός σελίδων: 236
  • Κωδικός ISBN-13: 9786188235656
  • Διαστάσεις: 25×19
25,60
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 4 часа и 25 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

от 25,60 €

Описание

Ювентус е най-успешният отбор, който използва формацията 3-5-2 в съвременния футбол. Ювентус спечели 4 поредни шампионата в Серия А, с серия от 49 мача без загуба, спечели италианската купа и достигна финала на Шампионската лига през 2014 година.
Ювентус е особено успешен отбор в защита, който подчертава поддържането на числово превъзходство в средата на терена, оказва натиск, за да насочи топката към крилата, маркира тясно всеки възможен получател на топката, се стреми да поддържа компактна формация и да предотврати проникващи пасове.
Атанасиос Терзис е успешен автор на няколко книги за футболни треньори, които станаха бестселъри, като книгите "Тактиката на Юрген Клоп в защита и нападение" и наградената книга "ФК БАРСЕЛОНА, 151 упражнения от 34 тактически ситуации" от Италианската футболна федерация в категорията "Най-добра книга за треньори" през 2014 година.
В тази книга авторът представя пълен и обстоен анализ на системата 3-5-2 на Ювентус през периода 2013-2014 година. Тази тактическа книга е представена ясно, с добавяне на диаграми и подробни описания, които ни позволяват да открием как точно Ювентус се защитаваше във всички ситуации, като подчертава позициите и преместванията на играчите във всички възможни игрови ситуации.
Този подробен анализ беше използван за създаването на 12 пълни тренировъчни сесии (40 упражнения), които включват функционални упражнения, игри със зони с или без противници, преходни игри, игрови ситуации и сложни комбинационни игри. Те ни помагат да насочим нашия отбор да се защитава като един от най-успешните защитни отбори в Европа.

Спецификации

Вид
Футбол
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Тактически анализ и тренировъчни единици: фаза на отбрана
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
236
Година на издаване
2017
Димензии
25x19 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.