Logitech G Saitek PRO Flight Multi Panel за Компютър

Logitech G Saitek PRO Flight Multi Panel за КомпютърКод: 10865086

Летете на автопилот в реално време. Излетете с този LED автопилот на цял екран, който работи в реално време с най-важния софтуер за симулация на полети. Няма сложни команди за управление и екранът е...

Вижте пълното описание

Летете на автопилот в реално време. Излетете с този LED автопилот на цял екран, който работи в реално време с най-важния софтуер за симулация на полети. Няма сложни команди за управление и екранът е готов за инсталиране върху системата за педали за полет на Logitech G или персонализираната кокпитна подредба. Интегрираният превключвател регулира честотните...

Вижте пълното описание
135,34
Доставкаср, 25 сеп. - вт, 01 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 135,34 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. G Saitek PRO Flight Multi Panel за Компютър

    Информация за магазина
    115,56 €

  2. 135,34 €

  3. 142,91 €

Описание

Летете на автопилот в реално време. Излетете с този LED автопилот на цял екран, който работи в реално време с най-важния софтуер за симулация на полети. Няма сложни команди за управление и екранът е готов за инсталиране върху системата за педали за полет на Logitech G или персонализираната кокпитна подредба. Интегрираният превключвател регулира честотните единици за по-бързо избиране. Допълнителните функции помагат за лесна настройка на ускорението, крилата и наклона на управлението на вашия самолет.

Готов за Microsoft Flight Simulator

Завладейте небето и се насладете на най-вълнуващото изживяване от полет в следващото поколение на Microsoft Flight Simulator с помощта на летателна екипировка Logitech G. Пътувайте из целия свят, изобразен с невероятна детайлност, включително 37 хиляди летища, 2 милиона градове, 1,5 милиарда сгради, реални планини, пътища, дървета, реки, трафик и много други. Изпитайте своите умения като пилот, срещайки нощни условия за полет, реална атмосферна симулация в реално време и динамично, живо време в динамичен, оживен свят.

Активирайте действия в симулацията с докосване

Изключително лесен контрол на операциите. Пълноекранният автопилот с LED индикатори в реално време ви дава моментален контрол върху различни настройки в софтуера FSX, X-Plane* и Prepar3D. Няма нужда да увеличавате командите на екрана, за да направите промени. Добавете мулти-панел към вашия полетен план и ще можете да управлявате настройките на автопилота с реални селектори и бутони.

Прецизен контрол на всяка височина

Ексклузивни контролни елементи за основни функции. Лесно персонализирайте елементите за управление на самолета, като автоматично ускорение, крила и стъпка на регулиране с двоен прецизен ключ. За по-голяма точност при управлението на газта, интегрираното колело за регулиране — което осигурява точното съпротивление, необходимо за поддържане на желаната височина.

Производител

Logitech

Спецификации

Игрална конзола
Компютър
Вид
Симулатор на полети

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 2
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки

Ревюта от наши членове

  • GeoDimas
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Надежден и необходим инструмент за всеки ентусиаст на полетни симулации. Работи перфектно с Microsoft Flight Simulator 2020 и засега не съм открил нищо негативно за продукта. Качеството на изработката е доста добро и ротационният енкодер е метален. Ротационният превключвател в ляво изисква малко усилие за въртене, но не го считам за проблем. Колелото за настройка на трапеца е много добро с отлично усещане, а превключвателят за закрилките е функционален, но нищо особено. За тази цена няма да намерите по-добро нещо, освен ако го изградите сами.

    Преведено от Гръцки ·
    • Съотношение цена-качество
    • Качество на изработката
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • akela
    5
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

    Това е основен инструмент за всеки, който се занимава със симулация на полети.
    Работата, която извършва, е да има безжично радио на самолета, което е лесно и бързо достъпно.
    Докато преди трябваше да отивате до екрана, да преместите мишката до безжичното радио на самолета и да губите време, докато завъртите числата, като вземете мишката, сега е като да имате истинско безжично радио до себе си, доста голямо с ясни екрани и е почти като истинското безжично радио, което има самолет

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?