Logitech G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър
Джойстици

Logitech G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с КомпютърКод: 10864939

Точен и реалистичен за начинаещи и напреднали симулатори. Разполага с общо пет оси, оси за елерон и височина, изработени от неръждаема стомана, и 25 напълно програмируеми бутона и позиции на...

Вижте пълното описание

Точен и реалистичен за начинаещи и напреднали симулатори. Разполага с общо пет оси, оси за елерон и височина, изработени от неръждаема стомана, и 25 напълно програмируеми бутона и позиции на превключвателите.

Вижте пълното описание
192,31
Доставкаср, 25 сеп. - вт, 01 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 192,31 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 192,31 €

  2. G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър

    Информация за магазина
    227,99 €

  3. 238,38 €

  4. G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър

    Продукти на магазина
    237,01 €

  5. G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър

    Продукти на магазина
    237,01 €

  6. G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър

    Продукти на магазина
    189,87 €

  7. 281,01 €

  8. G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър

    Информация за магазина
    198,98 €

  9. G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с Компютър

    Информация за магазина
    201,10 €

Описание

Точен и реалистичен за начинаещи и напреднали симулатори. Разполага с общо пет оси, оси за елерон и височина, изработени от неръждаема стомана, и 25 напълно програмируеми бутона и позиции на превключвателите.

Готов за Microsoft Flight Simulator

Издигнете се в небето и изпитайте радостта от полета в следващото поколение на Microsoft Flight Simulator. Пътувайте по света в зашеметяващи детайли с над 37 хиляди летища, 2 милиона града, 1.5 милиарда сгради, реални планини, пътища, дървета, реки, животни, трафик и много други. Тествайте уменията си за пилотиране срещу предизвикателствата на нощното летене, симулацията на реално време на атмосферата и живото време в един динамичен и жив свят. Този инструмент е plug-and-play във всяко отношение.

Истинска стомана, прецизни лагери

За разлика от някои други предложения на пазара, Logitech G Flight Yoke използва здрав вал от неръждаема стомана с прецизни лагери за гладко и предсказуемо управление на елерона и височинния рул. Независимо дали навигирате напред-назад, наляво-надясно или по вертикалната ос, всички контроли са на една ръка разстояние. Вграденият таймер е идеален за измерване на времето на подходите, а ако компютърът ви няма допълнителни налични USB портове, вграденият USB хъб осигурява база за свързване на допълнителни продукти на Logitech G Flight.

Дросел

Подвижни, регулируеми копчета. Всяка система Flight Yoke включва Flight Throttle Quadrant за прецизен контрол в многомоторни самолети. Всички лостове са напълно програмируеми и подвижни, така че можете да конфигурирате всяка комбинация от дросел, клапи, смес или ъгъл на витлото. Просто подредете лостовите копчета в конфигурацията, която работи най-добре за вас, и задайте команди от любимия си симулатор. Лостовите дръжки с естествени маркировки, показващи къде се извършва конкретно действие, улесняват контрола на празния ход и обратната тяга на вашия самолет.

75 програмируеми опции

Софтуерът за персонализиране е част от пакета. Докато Yoke и Quadrant имат 25 бутона и позиции на превключвателя, може да искате да конфигурирате и персонализирате вашите контроли. За програмиране, изтеглете драйверите и софтуера, за да започнете персонализирането. Yoke разполага с трипозиционен превключвател, който ви позволява да превключвате между три пълни профила с лекота и бързина, за общо 75 потребителски дефинирани контролни елементи.

Производител

Logitech

Спецификации

Тип
Hotas
Съвместима конзола
Компютър
Вход
Проводник

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 3
  2. 3
  3. 1
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • alex_r_6851
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Използвам го за Microsoft Flight Simulator и имам следното да кажа. Скоростите са перфектни, разбира се, задната част за обратна тяга функционира като бутон. Йокът има един негативен елемент, че се върти само на 45 градуса, което не се забелязва първоначално, но след време започвате да осъзнавате това. Свързва се лесно, докато имате тънка маса, тъй като няма да се побере на бюра с чекмеджета. Разбира се, решение би било да отворите чекмеджетата, за да поставите долната част вътре. Комбинирайте го с педали за управление на рул и за по-напреднали потребители, още един комплект скорости и имате перфектната симулация

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Pkladogenis
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Използвам го вече 3-4 месеца и не съм забелязал никакви проблеми с качеството или механиката. В тази ценова категория няма конкурент, което го прави най-добрия в този ценови диапазон. Въпреки това, трябва да знаете, че това не е оборудване за ентусиасти, а по-скоро за начинаещи. Поради това, в сравнение с нещо по-скъпо като "honeycomb", липсва автентичност в движението на кормилото и газта, както и прецизност до известна степен. Това не означава, че тази покупка не си заслужава, тъй като очевидно е предпочитаема пред евтин джойстик, от който повечето хора ще ъпгрейднат. Той няма да ви разочарова и определено няма да се счупи преди да решите да го смените сами.

    Накрая, ако разглеждате да го изберете поради газта, която е включена, не позволявайте това да ви влияе, тъй като бих казал, че газта е най-слабата връзка на продукта.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Asteroulis
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Класически избор за полетни симулатори. Ако имате умения и желание, можете също да проверите различни модове в интернет, за да отстраните мъртвата зона в центъра или да добавите NYOGEL 767a за по-хидравлично усещане.

    Одобрявам

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Dimitris_Bach
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Този конкретен юг може да бъде еднопосочна улица, ако търсите нещо на гръцкия пазар. Първоначално изглежда скъпо за това, което предлага, но в сравнение с други подобни варианти, това може да бъде най-евтиният избор и определено струва парите.

    ПОЗИТИВИ: качество на изработката, идва с комплект от три лоста (газ, винт, смес), много бутони и възможност за превключване между 3 различни конфигурации на ход с превключвател.

    НЕГАТИВИ: Югът има само 45 градуса въртене за наклон, не 90 като по-скъпите на пазара. Усещането, което предава, съвсем не е близко до истински самолет, повече прилича на джойстик (със съответното връщане). Не може да се настрои под повърхността на бюрото, което заема много място.

    Накрая, ако искате да го приспособите към симулационна панел, осите определено ще се нуждаят от удължение.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • karlito.whitenoiz
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Много високо качество, въпреки че на пръв поглед не изглежда така, пластмасите му са малко средни, разбира се, имам предишната версия на Logitech, която беше само Saitek, не знам дали са го подобрили сега, но въпреки това, след 5 години на средно-интензивна употреба, не се оплаква нито веднъж. Комбинирайте го с кормилни педали и още един газ и имате пълен симулатор!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Aristorelis
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Много добро! Той е здрав и има добра чувствителност. Освен това, газта е отлична и го препоръчвам на всеки, който иска да се впусне в света на полетните симулации. Използвам го с X-Plane 11 и работи невероятно. Това е много добър избор и Logitech определено свърши добра работа!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

Подобни продукти

Logitech G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с КомпютърLogitech G Saitek Pro Flight Yoke System PC Джойстик Проводник Съвместим с КомпютърThrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition Джойстик Проводник Съвместим с КомпютърThrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition Джойстик Проводник Съвместим с КомпютърThrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition Джойстик Проводник Съвместим с Компютър / Xbox Series X/SThrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition Джойстик Проводник Съвместим с Компютър / Xbox Series X/SThrustmaster TCA Captain X Pack Airbus Edition Джойстик Проводник Съвместим с Компютър / Xbox Series X/SThrustmaster TCA Captain X Pack Airbus Edition Джойстик Проводник Съвместим с Компютър / Xbox Series X/SThrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition Съвместим с КомпютърThrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition Съвместим с Компютър
от 192,31 €от 218,64 €от 481,44 €от 362,32 €от 69,28 €
ПроизводителLogitechThrustmasterThrustmasterThrustmasterThrustmaster
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Съвместима конзолаКомпютърКомпютърXbox Series X/S, КомпютърXbox Series X/S, КомпютърКомпютър
Още спецификации