Call of Duty: Black Ops 6, Activision pregătește o revenire

Call of Duty: Black Ops 6, Activision pregătește o revenire

Cu Call of Duty lansându-se non-stop în ultimii ani, este sigur că unii jucători s-au săturat și cer Activision să schimbe direcția. Pe de altă parte, cu expansiunea vastă pe care a luat-o acum multiplayer-ul, este de asemenea sigur că principalul obiectiv al bine-cunoscutului publisher este cum să facă mai mulți bani din acesta. Call of Duty: Black Ops 6 are sarcina de a răspunde la această ecuație dificilă.

Jocul din acest an al seriei vine de la Treyarch și Raven Software și este primul de la Activision sub proprietatea Microsoft și Xbox. Noul fps este al 21lea joc din serie și al șaptelea din era Black Ops. Predecesorul imediat a fost Call of Duty: Black Ops Cold War, care a fost lansat în 2020. Contrar celor spuse, titlul din acest an vine și cu un segment single-player și o poveste care ne aduce în rolurile lui Troy Marshall și Frank Woods, organizând o echipă de agenți cu scopul de a confrunta grupul Pantheon care a infiltrat serviciile de informații americane și cauzează probleme în regiunea mai largă a Golfului.

Dincolo de poveste, vom avea și multiplayer și co-op, precum și modul îndrăgit Zombies, unde jucătorii sunt chemați să înfrunte hoarde de morți vii. Partea principală a poveștii promite o aventură plină de distrugere și acțiune intensă, cu toate scenele impresionante pe care le-am cunoscut de-a lungul anilor. În secțiunea multiplayer, avem 16 hărți noi din prima zi, cu mai multe care vor fi adăugate în viitorul apropiat sub formă de DLC. Sistemul de nivel Prestige va reveni și vor fi mai multe hărți pentru bătălii 6v6 și/sau 2v2. 

În secțiunea modului Zombies, vom avea rundele clasice în care jucătorii sunt chemați să supraviețuiască și să elimine pe toată lumea. La lansarea titlului, vom avea două hărți, cu multe altele care vor fi adăugate ulterior, atât din jocurile anterioare, cât și noi. Povestea ne aduce după sacrificiul Samanthăi Maxis cu Comandantul Special Grigori Weaver, Doctor Elizabeth Grey, Maiorul Mackenzie Carver, Doctor Oskar Strauss și Căpitanul Stoney "Raptor One" Maddox fiind capturați și ținuți pe Insula Terminus în Marea Filipinelor, unde se află o închisoare.

În ceea ce privește gameplay-ul, vom avea capacitatea de a ne mișca liber pe hartă, precum și de a alerga și de a ne arunca în patru direcții (pentru a evita focul), și de asemenea de a combina toate acestea pentru cel mai bun rezultat posibil.

Call of Duty: Black Ops 6 este programat să fie lansat pe 25 octombrie pentru PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S.

Articole relevante

Final Fantasy 16: Cel mai recent RPG de la Square Enix, acum pe PC
Apel oficial Call of Duty: Black Ops 6 confirmat, va fi disponibil pe Game Pass
FIFA 2K25: În curând vom avea vești despre continuarea seriei de jocuri video FIFA
Assassin's Creed Shadows: Ubisoft ne duce în Japonia